Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Praktik och examensarbete

Söker du praktikplats? Ska du skriva examensarbete? Vill du få arbetsliverfarenhet och testa dina kunskaper i praktiken?

När vi erbjuder praktikplatser eller möjligheter till att skriva exjobb hos oss lägger vi upp det här. Finns det inga praktikplatser eller exjobb att söka för tillfället är du välkommen att mejla oss med din idé, så ser vi över om det är möjligt.

Praktik

De praktikplatser vi erbjuder är inom många olika yrkesområden, men framför allt inom fastighetsteknik och förvaltning. Vi prioriterar dig som har praktik som en del av din utbildning.

Examensarbete

Vi erbjuder möjlighet till ex-jobb med verklighetsförankring som vi som organisation (och förmodligen också andra framtida arbetsgivare) har nytta av. Du får erfarenhet från verkligheten, några handledningstillfällen och kontakt med personer inom Stockholmshem (och eventuellt andra inom byggbranschen).

Om du har en idé till ett ex-jobb som du vill göra hos oss är du välkommen att höra av dig! Skriv ditt namn, vilken utbildning du går, när du ska skriva arbetet och vilket ämne du tänkt skriva om tillsammans med en kort beskrivning av din idé. Du skickar ditt mejl till hr@stockholmshem.se.

Här är det då att praktisera på Stockholmshem? 

Några som gjort det berättar: