Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Kundtjänst, Mina sidor & lägenhetsservice

Vår kundtjänst hjälper dig med det mesta.

Här ser du hur du kontaktar kundtjänst.

Behöver något fixas?

Anmäl genast ett fel när du upptäcker det. Det kan vara allt ifrån en kran som droppar till en dörr som kärvar. De vanligaste typerna av fel kan du anmäla via Mina sidor. Du kan också kontakta vår kundtjänst via telefon och e-post. Ringer du efter kontorstid kopplas du automatiskt till vår jour som endast tar emot och hanterar akuta ärenden. 

Man skruvar på dörrhandtag

Foto: Ola Jacobsen

Tänk på att du är skyldig att anmäla alla fel och brister som uppstår i lägenheten. Om ett fel uppstår med en större skada som följd och du inte anmält det kan du bli ersättningsskyldig.

Mina sidor

Mina sidor kan du boka tvättid, se lediga parkeringsplatser och extra förråd, se dina avtalsuppgifter, lägenhetsritning och avier. Du kan också ändra telefonnummer i porttelefonen. Spara gärna fliken som favorit i din telefons webbläsare.

Servicebox

Serviceboxen ger dig möjlighet att få din lägenhetsservice utförd – fastän du själv inte är hemma.

Så här använder du serviceboxen:

  1. När du gör du felanmälan får du ett kodnummer.
  2. Kodnumret skriver du på ett kuvert (skriv inte namn eller adress) som
    du lägger din lägenhetsnyckel i.
  3. Lägg sedan nyckelkuvertet i den gröna serviceboxen när du går hemifrån, senast 07.30 den dag vi ska komma. Uppgift om var
    din box sitter får du samtidigt som kodnumret.
  4. Vår servicetekniker har ditt kodnummer på sin arbetsorder och hämtar kuvertet i boxen. Hen utför jobbet i din lägenhet, ser till att dörren är låst när de går och lämnar kvar nyckeln i lägenheten.

Foto av husentré med grön låda bredvid porten.

Så här ser serviceboxen ut. Den sitter ofta intill husets entré. Foto: Gustav Kaiser.

 

Cykelrum, barnvagnsrum, förråd & sånt

Att du hittar till din nya lägenhet är ju bra, men det finns andra utrymmen i huset och området som är bra att ha koll på. I en bilaga till ditt avtal ser du adressen till cykel- och barnvagnsrum, miljöstugan med mera. Kontakta kundtjänst om du behvöer hjälp att hitta dit eller fixa med åtkomst.