Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Mötesplats Kvarnhagsplan

Välkommen till Mötesplats Kvarnhagsplan i Hässelby Gård! Varje tisdag mellan 17 och 19 får du som bor hos oss i Hässelby och Vällingby information och möjlighet att testa olika aktiviteter och verksamheter som finns i området.

Den 7 februari öppnar vi igen!

Du är välkommen när som helst mellan klockan 17 och 19 varje tisdag. Det finns något för alla åldrar och olika verksamheter kommer att finnas på plats olika datum. 

Personal som pratar flera olika språk finns på plats. Vi bjuder på något gott. 

När: Tisdagar, drop-in kl. 17.00-19.00 på Kvarnhagsplan 118

Detta händer i år (vi fyller på efter hand)

7/2 Mitt Livs val

Hej alla unga! På Mötesplatsen får du tips av Mitt Livs Val på vad du kan göra efter gymnasiet och hur du skriver CV och personligt brev.
Mitt Livs Val jobbar med unga mellan 16 och 23 år som är nya i Sverige. 

14/2 Våld i nära relation

Våld i nära relation är ett vanligt problem. På Mötesplatsen berättar RTV (Relationsvåldsteamet) om vilka rättigheter man har, hur samhället kan hjälpa den som är utsatt och du kan du ställa frågor om våld.
Du kan också ringa dem på jourtelefon 08-508 04 070.

Alla över 18 år är välkomna!

21/2 Right by me

Right By Me stöttar, utbildar och stärker unga med utländsk bakgrund i åldern 14-24 år. På Mötesplatsen erbjuder de en kort fotoutbildning för sociala medier för de som vill. Annars är du välkommen att bara hänga och spela spel och skaffa fler vänner.

28/2 Nya Kompisbyrån

Välkommen alla mellan 18 och 64 år som är nya i Sverige och söker arbete eller vill studera! 
På Mötesplatsen får du tips på hur du skriver CV och kan träna på att göra intervjuer. Du som har arbete och vill stötta andra med dina erfarenheter är också jättevälkommen!

 

Har du en verksamhet och är intresserad av att medverka? Välkommen att kontakta Milla Sörgärde, Integrationssamordnare Hässelby-Vällingby Stadsdelsförvaltning. Tel: 08-508 05 304.

Mötesplatsen är ett samarbete mellan Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning, Länsstyrelsen och Stockholmshem.