Till startsidan på stockholmshem.se

Tävla här

Tävlingen är öppen till och med 26 maj 2024. Alla som vill får vara med, du behöver inte bo hos oss på Stockholmshem.

Vi kommer att utse tre vinnare och det finns tre olika priser att välja mellan. Är du en av vinnarna kommer vi att höra av oss till dig under vecka 22. Då får du uppge vilket pris du väljer och hur gamla ni är som tänkte använda priset. Det här är för att det är olika inträdespriser för olika åldrar. Observera också att du måste vara över 18 år för att besöka Centralbadet.

Skicka in ditt bästa tips!

Godkännande


Det här kan du vinna

  1. Två Gröna kortet till Gröna Lund. Entré till parkens ALLA öppetdagar under sommarsäsongen 2024 . Entré till ALLA konserter under hela sommarsäsongen 2024 på Stora och Lilla Scen. Tillgång till alla danskvällar på Dansbanan.
  2. Två årskort på Skansen. Årskortet gäller som entrébiljett under 12 månader från första besöket och visas upp i kassan vid varje besök. Som årskortsmedlem får du ett gäng fördelar som rabatterade priser i Skansens butiker och restauranger. Årskortet inkluderar entré för en person och ett eller flera barn (4-15 år) kan läggas till för 50 kronor per barn. Årskortet är personligt för dig som vuxen men inte för medföljande barn.
  3. Två inträden till Centralbadet. Spadag vardag, entré Relax. En härlig dag på spa med fyra spapooler, fem bastubad, simbassäng i Salongsbadet, inne- och utegym, solljusterapi, Tid: 3h. Inklusive lån av badrock, handduk och tofflor. Måndag – torsdag. Man måste vara 18 år.