Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • En man och två kvinnor i ett växthus med mycket grönska
    Ellie, Danne och Linnea i kvarteret Spindeln skapar grannsämja, trygghet och nya möten genom olika aktiviteter. Foto: Bengt Alm.

Trygghet

Du som bor hos oss ska känna dig trygg och säker både hemma och utomhus i våra bostadsområden – alla tider, alla dagar, året om.

Vi arbetar hela tiden för att våra områden ska vara trevliga och trygga att vistas och bo i. Det handlar om allt från belysning och upprustning av källare till att arbeta med områdesvärdar eller sponsra olika aktiviteter, som exempelvis kvartersodling. Vi arbetar också med större områdesutvecklingsprojekt.

Våra områdestekniker och kundförvaltare finns på plats för dig som bor hos oss. Störningsjouren är dessutom en extra trygghet för våra hyresgäster. Hit kan du vända dig under kvällar och nätter om du tycker att något eller någon är störande. 

Vi har en trygghetsbil som varje kväll och natt, året om rör sig i våra bostadsområden och arbetar kontakt- och trygghetsskapande. Bilen är utrustad med brandsläckare, första hjälpen och defibrillator för att vid behov kunna bidra med snabb insats.

Störningsjouren - en extra trygghet för dig som är hyresgäst hos oss.

I våra hus, bland annat i tvättstugorna, finns också information om hur du kan agera i otrygga och hotfulla situationer.

En god inomhusmiljö är lika viktig. Förutom att hantera brister som kan uppstå, arbetar vi förebyggande med säkerhetsbesiktningar, radonkontroll, brandsäkerhet och allt tänkbart däremellan.

Det finns också saker du själv kan göra för att skydda din bostad. Klicka på länkarna i menyn och läs mer.

 

Customer service