Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Om webbplatsen

Välkommen till stockholmshem.se!

Vi hoppas att du ska finna det du söker här på webbplatsen. Om du har frågor eller synpunkter som gäller webbplatsen, kontakta oss gärna: epost@stockholmshem.se

Tillgänglig webb

Via internet finns stora möjligheter att göra information tillgänglig för alla, oavsett språksvårigheter, ålder, funktionshinder eller vana av teknik. På Stockholmshem arbetar vi för att detta ska gälla även på vår webbplats. Webbplatsen är därför uppbyggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt.

Webbläsare

För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare, men webbplatsen fungerar även med äldre webbläsare och utan javascript.

Anpassa textstorlek

Du kan zooma i din webbläsare om du vill ha större teckenstorleken. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten på och snurra hjulet på din datormus. På Mac fungerar det bättre att använda äpple-tangenten tillsammans med + eller -.

Om inte det fungerar hittar du alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens menyer:

  • I Firefox väljer du Visa och därefter Textstorlek. Du kan också använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller -
  • I Chrome väljer du Inställningar och därefter Utseende och Teckenstorlek.
  • I Safari väljer du Visa och därefter Zooma in eller Zooma ut.
  • I Opera väljer du Visa och därefter Zoomfaktor. Du kan också använda tangenterna + och -

Översättning med Google Translate

På stockholmshem.se finns översättningstjänsten Google Translate, som ger möjlighet att översätta våra sidor till över 50 olika språk. Tjänsten erbjuds för att hjälpa läsaren att förstå det allmänna innehållet i en text på ett främmande språk. Verktyget översätter ord för ord och tillämpar inte alla grammatiska regler. Vi tar inget ansvar för att översättningen blir helt korrekt.

PDF-dokument

På webbplatsen finns länkar till dokument i PDF-format, t ex prislistor. När du ska visa en PDF får du välja mellan att öppna filen i ett nytt fönster eller att spara ner den till din dator.

För att läsa PDF-dokument behövs programmet Adobe Reader. Programmet är kostnadsfritt och du kan ladda ner det till din dator här:

Ladda ner Adobe Reader

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av Stockholmshem om inget annat står angivet.