Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Mor och dotter vid bärbar dator i vardagsrum. Foto Mostphotos

Bredband &internet

Vårt nät för bredbandstjänster är byggt med bästa möjliga teknik – fiberoptisk kabel. Vi har dessutom ett så kallat öppet nät. Det innebär att det finns många olika tjänsteleverantörer i nätet som konkurrerar med varandra. För dig som kund betyder det att priserna på internet hålls nere.

Surfa snabbt

I fibernätet finns möjlighet att surfa riktigt snabbt, upp till 1000 Mbit/sekund i båda riktningarna. Känns det onödigt snabbt för dina behov så finns det såklart tjänster med lägre hastighet och lägre månadsavgift. Vi har till och med gratis bredband som passar dig som bara behöver göra enklare ärenden på internet.

Bättre tv

Tv-utbudet i fibernätet är riktigt stort och du kan få tillgång till tjänster som spel och hyrfilm direkt till din tv. I vissa områden finns så kallad öppen tv vilket betyder att man kan blanda kanalpaket från flera olika leverantörer men ändå bara ha en enda digitalbox.

Ring billigt

Dina bredbandsuttag kan också fungera som telefonjack. Internetleverantörerna erbjuder telefoni till mycket bra priser.

Krånglar bredbandet?

Om det uppstår något problem med din bredbandstjänst – kontakta alltid supporten hos din tjänsteleverantör. Även när du ska flytta eller vill säga upp din internet-, tv- eller telefonitjänst är det din tjänsteleverantör du ska kontakta.