Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Linoleumgolv från Forbo.
    Foto: Forbo

Dags för nytt golv?

Det är du som bestämmer när och om du ska byta golv. Besök oss för inspiration och råd. Färgerna på en skärm skiljer sig alltid från verkligheten, så det bästa är att se golven på riktigt. Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med din beställning.

Det tar ca åtta veckor att få ditt golv från den dag vi tagit emot en underskriven beställning. Läggning av golv och slipning av parkett betalar du med ett månatligt hyrestillägg under nio år. 

Hos oss kan du beställa parkett, olika varianter av linoleumgolv samt laminatgolv.

Parkett

Äntligen kan vi erbjuda parkettgolv igen! Parkettgolv är klassiskt vackra trägolv som får en mycket god slitstyrka tack vare den lackade ytan.

Linoleum

Linoleum är ett slitstarkt och snyggt naturmaterial. Ett vanligt linoleumgolv kommer på rulle. "Modular" läggs som plattor, och där kan du kombinera två färger för en rutig effekt.

Linoleum Marmoleum

Det här är "vanlig" linoleum, som kommer på rulle. Välj mellan färgerna 

Linoleum Marmoleum Modular 

Neutrala naturnära golvplattor med lätt randig effekt. Mäter 100x25 cm.

Linoleum Marmoleum Modular rutigt

Kvadratiska golvplattor med helt slät yta som går att kombinera så att du får ett rutigt golv. Mäter 25x25 cm. Välj mellan färgerna

Linoleum Marmoleum Modular med struktur

Golvplattor i rutor som mäter 50x25 cm, med liten struktur på ytan.

Laminat

Laminatgolv är uppbyggt av en träfiberskiva som kläs med en tryckt träimitationsyta. Golvet består av papp och harts vilket gör det till ett bra miljöval.

Vad kostar det?

Se prislistan för golv här (pdf).

Parkettgolv är ett tillval som betalas genom ett permanent hyrespåslag. Hur mycket beror på hur stor golvyta som vi lägger parkett på.

I den här listan ser du några prisexempel för parkett (pdf).

När du vet vilket golv du vill ha kontaktar du oss och gör din beställning.