Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Bil- och cykelpool

Att vara med i en bil- eller cykelpool är ett smart sätt att få tillgång till fordon utan att själv behöva äga det. Dessutom är det klimatsmart att dela, och man slipper lägga tid och pengar på service, försäkringar och parkeringsplats.

Är du och dina grannar intresserade av bil- eller cykelpool i ert område? Kontakta din kundförvaltare så tittar vi på vad som går att få till där du bor.

Det finns en rad olika aktörer på marknaden som erbjuder pooltjänster. Vi jobbar aktivt för att få till bilpooler och cykelpooler i fler av våra områden. Just nu finns bilpooler här:

  • Rågsved, på Hagsätravägen 116: hybridbilspool i samarbete med Volvo on Demand, cykelpool i samarbete med Pedalink
  • Solberga, på Kristallvägen 86: bilpool med hybrid- och elbilar i samarbete med Volvo on Demand, cykelpool med Pedalink.
  • Sätra, på Eksätravägen 421: bilpool i samarbete med Volvo on Demand
  • Södermalm, på Kristinehovsgatan: bilpool med två bilar i samarbete med Hyre, el-lådcykelpool i samarbete med Pedalink.
  • Årsta, Valla Torg: elbilspool med Move About, cykelpool med Pedalink
  • Älvsjö, på Mässvägen 2: bilpool i samarbete med Volvo on Demand.

Kontakta cykelpoolen Pedalink, Move About, Hyre respektive Volvo on Demand om du vill gå med i någon av de här poolerna.

På Byälvsvägen i Bagarmossen delar de boende på två lastcyklar sedan några år tillbaka. 

Är du och dina grannar intresserade av bil- eller cykelpool i ert område? Kontakta oss så tittar vi på vad som går att få till där du bor.