Till startsidan på stockholmshem.se

TV-utbud

De flesta av Stockholmshems hus, förutom nyproduktion, är anslutna till kabel-TV-nätet och nu när vårt eget fibernät är färdigbyggt har de flesta också möjlighet att se på TV via bredband.

Bredbands-TV

I din lägenhet har du bredbandsuttag i varje rum, som också fungerar som antennuttag. Det innebär att du kan välja mellan flera olika leverantörer och deras kanal-paket. Beställning och felanmälan sker direkt till den leverantör du väljer. I våra nyproducerade hus är det alltid TV via fiber som gäller.

Kabel-TV

I de flesta av Stockholmshems lägenheter (ej nyproduktion) finns också möjligheten att välja mellan olika kabel-TV-utbud. Fastigheterna är anslutna till Com Hem, och det är direkt dit du ska vända dig om du vill beställa abonnemang eller göra en felanmälan, till exempel tillfälligt fel eller störningar i mottagningen.

Montera parabol?

Det finns två godkända och säkra sätt att montera en parabol – antingen så att den står på golvet eller på en stång som spänns upp mellan balkongens golv och tak. Prata med din förvaltare om du är osäker!

Ladda ner instruktion: Montera parabol (Pdf)