Till startsidan på stockholmshem.se

TV-utbud

Eftersom Stockholmshems hus har fibernät kan du se TV via bredbandet. Många hus, förutom våra nybyggda, är också anslutna till kabel-TV-nätet.

Bredbands-TV eller fiber-TV

I din lägenhet har du bredbandsuttag i varje rum, som också fungerar som antennuttag. Det innebär att du kan välja mellan flera olika leverantörer och deras kanal-paket. Du beställer TV-abonnemanget direkt hos din bredbandsleverantör, och får digitalbox och startinformation av dem. Om du behöver felanmäla något gör du det till din bredbandsleverantör. I våra nyproducerade hus är det alltid TV via fiber som gäller.

Kabel-TV

I många av Stockholmshems lägenheter (inte våra nybyggda) finns också möjligheten att välja mellan olika kabel-TV-utbud. Fastigheterna är anslutna till Com Hem, och det är direkt dit du ska vända dig om du vill beställa abonnemang eller göra en felanmälan, till exempel tillfälligt fel eller störningar i mottagningen.

Montera parabol?

Det finns två godkända och säkra sätt att montera en parabol – antingen så att den står på golvet eller på en stång som spänns upp mellan balkongens golv och tak. Prata med din förvaltare om du är osäker!

Ladda ner instruktion: Montera parabol (Pdf)