Till startsidan på stockholmshem.se

TV-utbud

Eftersom Stockholmshems hus har fibernät kan du se TV via bredbandet. Många hus, förutom våra nybyggda, är också anslutna till kabel-TV-nätet.

Bredbands-TV eller fiber-TV

I din lägenhet har du bredbandsuttag i varje rum, som också fungerar som antennuttag. Det innebär att du kan välja mellan flera olika leverantörer och deras kanal-paket. Du beställer TV-abonnemanget direkt hos din bredbandsleverantör, och får digitalbox och startinformation av dem. Om du behöver felanmäla något gör du det till din bredbandsleverantör. I våra nyproducerade hus är det alltid TV via fiber som gäller.

Kabel-TV

I många av Stockholmshems lägenheter (inte våra nybyggda) finns också möjligheten att välja mellan olika kabel-TV-utbud. Fastigheterna är anslutna till Tele2 (tidigare Com Hem), och det är direkt dit du ska vända dig om du vill beställa abonnemang eller göra en felanmälan, till exempel tillfälligt fel eller störningar i mottagningen.

Montera parabol?

Du får inte sätta upp en parabol hur som helst, det kan bli riktigt farligt. Det finns två godkända och säkra sätt att montera en parabol – antingen så att den står på golvet eller på en stång som spänns upp mellan balkongens golv och tak. Du får till exempel inte borra i fasad eller balkongräcke, och parabolen får inte hängas utanpå balkongen. Kontakta oss om du är osäker på hur du kan göra.