Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Nyckel i lås i säkerhetsdörr

Inbrottslarm och säkerhetsprodukter

Det finns flera saker du själv kan göra för att skydda din bostad. Det enklaste är naturligtvis att låsa ytterdörren och även fönster om du bor på nedre våningsplan.

Köp säkerhetsprodukter av oss

För den som vill göra det svårare för tjuven att ta sig in finns ett antal tillvalsprodukter att köpa genom Stockholmshem, till exempel säkerhetsdörr som också är mycket bra ur brandsäkerhetssynpunkt, och terrasslås till balkongdörr.

Hemförsäkring

Alla som bor hos Stockholmshem måste ha en hemförsäkring, det är ett krav i hyresavtalet. En hemförsäkring är en stor trygghet och viktig för att du inte ska drabbas ekonomiskt om det till exempel inträffar en brand eller allvarlig vattenskada i din lägenhet eller hos någon av dina grannar.

Inbrottslarm

På webbsidan Larmkollen.se hittar du bra information om olika typer av inbrottslarm från olika leverantörer. Är det bra att ha larmet kopplat till en larmcentral? Kan jag installera larmet själv eller vad kostar det att låta leverantören installera? Med hjälp av ett kort test kan du enkelt jämföra larm, priser och utföranden.

Har du en säkerhetsdörr? Så här funkar den

Här finns texttolkning av filmen.