Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Jobba hos oss

I Stockholmshem har vi ett viktigt uppdrag, nämligen att bygga och förvalta hem för nya och gamla stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder och handlar om att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

Vi fortsätter att bygga för framtiden och det kan vi bara göra med hjälp av engagerade, nyfikna och entusiastiska medarbetare

Vi är en viktig del av Stockholm och fortsätter att bygga för framtiden. Det är här vi hoppas att du kommer in. För det kan vi bara göra med hjälp av engagerade, nyfikna och entusiastiska medarbetare.

I utbyte ger vi dig spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av en arbetsplats där vi vågar testa nya saker, där kunden verkligen är i centrum, där vi ger varandra energi, samarbetar och har kul på jobbet!

Vi vill att våra medarbetare ska må bra. Därför erbjuder vi generösa friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att semesterväxla. 

Hos oss trivs vi på jobbet

Vad är bäst med Stockholmshem? Bra ledare, ett meningsfullt arbete och möjlighet till utveckling är det som får högst betyg av våra medarbetare i vår senaste medarbetarenkät. 

Vill du också bli en del av Stockholmshem? Klicka på länken ovan så hittar du våra lediga tjänster just nu. 

Kolla filmen om hur det är att bo och jobba hos oss! 

Detta är Stockholmshem

Hos oss bor närmare 60 000 stockholmare – det gör oss till Stockholms största och ett av landets största bostadsbolag. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hållbara hem för stockholmarna, ett uppdrag som vi är mycket stolta över. Som en del av allmännyttan går vårt ansvar dessutom långt utanför väggar och tak – tillsammans med våra hyresgäster arbetar vi för att öka tryggheten och skapa en bättre miljö i deras bostadsområden. 

Idag är vi drygt 350 anställda som arbetar med allt ifrån teknik, stadsutveckling, förvaltning och fastighetsservice till kommunikation, IT och hållbarhet.