Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Områdestekniker på tak med bikupor.
    Charles är områdestekniker i Skärholmen, där han bland annat har hand om våra bikupor på taket. Foto: Bengt Alm

Vi utvecklar framtidens Stockholm – vill du vara med?

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra drygt 27 500 lägenheter bor över 55 000 stockholmare – lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom över 3 800 lokaler. I över 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende – varje dag.

För att möta framtidens utmaningar behöver vi rekrytera nya, engagerade och kunniga medarbetare.

Vi bygger staden

Men Stockholmshem är mer än bara en hyresvärd. Vi har en stor uppgift när det gäller att bygga och utveckla staden. Stockholm växer och ett av våra viktigaste uppdrag är att bygga fler bostäder åt alla de som vill bo här. Stockholmshem ska bygga 600  lägenheter om året, samtidigt som vi ska bidra till att staden har en hållbar livsmiljö.

Kolla filmen om hur det är att bo och jobba hos oss! 

Rekryterar för framtida utmaningar

Hos oss finns mängder av olika yrkesroller och stora karriärsmöjligheter. Idag är vi drygt 340 anställda som arbetar med allt ifrån teknik, stadsutveckling, förvaltning och fastighetsservice till kommunikation, IT och hållbarhet. För att möta framtidens utmaningar behöver vi också rekrytera nya, engagerade och kunniga medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig? Jo, spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Hos oss trivs man på jobbet; i medarbetarenkäten inom Stockholm stad har vi genomgående höga resultat och särskilt högt inom ledarskap.

Låter det här som en miljö du skulle vilja jobba i? Kika då på våra lediga tjänster.