Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Tre kvinnor framför en whiteboard med orden "Gröna tak", "solceller" och "mobilitet".

Jobba på Stockholmshem

Vill du bli en av oss? Vi på Stockholmshem letar efter dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med oss och bygga framtidens Stockholm.

När jag åker förbi projekten jag har jobbat med kan jag i framtiden tänka, det här är ”mitt” hus, det här har jag bidragit till! Jobbet är väldigt konkret och du gör något bra för samhället.

Mikaela, projektledare nybyggnation

Stockholmshem bygger och förvaltar bostäder och bostadsområden där stockholmare ska leva och bo i lång tid framöver. Vi som jobbar här är stolta över att få vara med och göra något viktigt för vår stad. 

Hos oss blir du en av cirka 400 medarbetare med olika uppdrag och bakgrund. Du kan jobba som områdestekniker, projektledare, på kundtjänst eller med inköp. Kanske på ekonomiavdelningen eller med hållbarhetsfrågor. Möjligheterna är oändliga!

Du blir en del av en arbetsplats där vi vågar testa nya saker, där kunden verkligen är i centrum, där vi ger varandra energi, samarbetar och har kul.

Stockholmshems lediga jobb & praktikplatser just nu

Vi bygger ett nytt härligt kontor!

 

Här finns vi

På Stockholmshem ska du ha en god arbetsmiljö, kunna umgås med kollegor på ett modernt kontor och samtidigt känna balans i livet. Vi har kontorshubbar runt om i Stockholm – Södermalm, Skarpnäck, Solberga, Hässelby och så bygger vi ett helt nytt kontor i Skärholmen. Du har din hemvist, där du jobbar ofta, på en av hubbarna. Du kan också arbeta på en annan hubb ibland och träffa kollegor från olika delar av bolaget, och du har möjlighet att jobba hemifrån när det passar. För vissa yrkesroller, som trädgårdsmästare och tekniker, är arbetet av naturliga skäl mer platsberoende.