Fint Hemma

Fint Hemma är samlingsnamnet för Stockholmshems utbud av tillval och lägenhetsunderhåll. Ett boende i Stockholmshem utmärks av valfrihet och hyresgästerna ska kunna sätta sin egen prägel på sin bostad.

I de flesta av våra fastigheter har vi valfritt lägenhetsunderhåll. Det innebär att underhåll av ytskikt inte ingår i hyran utan hyresgästerna har istället en lägre grundhyra. I några enstaka hus har vi ett annat underhållskoncept där Stockholmshem står för underhållet.

Inom ramen för inrednings- och tillvalssystemet Fint Hemma erbjuds sedan hyresgästerna möjligheten att beställa underhåll och tillvalsprodukter för att sätta en personlig prägel på sin bostad. Hyresgästen kan skaffa information om och beställa Fint Hemma när som helst på dygnet i vår webbshop, allt för att öka tillgängligheten och förenkla för kunden.

Vi jobbar också löpande med utvecklingen av både sortiment och kundupplevelse vid beställning – på webb, i butik och via kundtjänst. Två gånger om året anordnar vi inspirationskvällar. Vi bjuder då in hyresgästerna till våra tre butiker, visar vårt sortiment och berättar om nyheter och kampanjer.

För att kunna följa upp önskemål om sortiment och kvalitet på bland annat utfört arbete och leverans av Fint Hemma gör vi löpande enkätutskick till våra hyresgäster.

I de tre Fint Hemma-butikerna kan våra hyresgäster se vårt utbud för underhåll och tillval, och få hjälp och inspiration. Foto: Bengt Alm.