Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Lägesrapport – maj 2024

Förslag till nya bostäder tas fram

Vi förstår att du är nyfiken på hur de nya bostäderna som planeras i området kommer att se ut. Nu arbetar vi för fullt tillsammans med Stadsbyggnadskontoret för att ta fram förslaget till nya bostäder. Första steget när förslaget finns färdigt är samråd, och tidplanen för detta är inte klar än. Vid samråd finns det möjlighet att på titta på förslaget och lämna synpunkter. Vi återkommer så snart vi vet mer om tidplanen.

Hur vill du bo?

Många av er har gett oss besked om önskemål för ert framtida boende, tack för det! För dig som ännu inte lämnat önskemål – nu behöver vi få kontakt med dig. Ju tidigare vi vet desto bättre kan vi hjälpa till att hitta ett nytt boende utifrån dina behov och önskemål.

För att du ska få en tydligare bild av var vi har bostäder så kommer vi att arrangera en bussresa och visa upp några av våra områden. Det blir under tidig höst och vi återkommer med inbjudan.

Tomma lägenheter hyrs ut på korttidskontrakt

SHIS hyr fortfarande ett antal lägenheter i området men har meddelat att de inte behöver fler. Därför hyr vi nu ut tomma lägenheter på korttidskontrakt via Bostadsförmedlingens kö.

Som vanligt kan du alltid ringa till din kontaktperson om du har frågor. Om du inte vet vem din kontaktperson är, ring kundtjänst så hjälper de dig vidare, telefon 08-508 39 000.