Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Lägesrapport juni 2023

Tillsammans med Stadsbyggnadskontoret och Exploateringskontoret jobbar vi vidare med planerna för nya bostäder på Solhems Hagväg. I slutet av det här året hoppas vi att det ska finnas ett förslag att titta på, i samband med samråd hos Stadsbyggnadskontoret.

Det är fortfarande gott om tid att välja hur du vill göra med nytt boende, om du vill flytta permanent eller tillfälligt för att sedan flytta tillbaka till området. För att vi ska ha möjlighet att hitta ett nytt boende som passar dina behov och önskemål är det dock bra ju tidigare vi får besked från dig. Om du inte redan meddelat oss vad du har för önskemål, gör gärna det
så snart som möjligt.

Vi fortsätter att hyra ut lägenheter som blir tomma till SHIS och har också fortsatt dialog om hur de stöttar sina hyresgäster för att det ska fungera bra i området. De har haft möte med sina hyresgäster och vi hoppas att det fungerar bättre än tidigare.

Vi fortsätter att hålla dig informerad och återkommer så snart vi har något nytt att berätta.

Du kan alltid ringa till din kontaktperson om du har frågor. Om du inte vet vem din kontaktperson är, ring kundtjänst så hjälper de dig vidare, telefon 08-508 39 000. Den här informationssidan uppdaterar vi kontinuerligt med aktuell information.