Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Fyra små tjejer med armarna om varandras axlar.
    “Vi har gjort codebugs och programmerat spel. Lekt multi-aktiviteter och ätit pannkakor! Ju längre man håller på med kodningen desto roligare blir det.” – Julia, Molly, Lea och Paloma, deltog på Hello World. Foto: Anders Hammarström

Dags att anmäla sig till sommaraktiviteter för barn och ungdomar

Vi vill bidra till att barn och ungdomar får en rolig och spännande sommar på hemmaplan. Därför satsar Stockholmshem, Familjebostäder, Svenska Bostäder och Stadsholmen på sommaraktiviteter för alla barn och ungdomar som bor hos oss.

När alla tre bolag gemensamt satsar på sommaraktiviteter innebär att vi når väldigt många barn och ungdomar i staden. Tillsammans förvaltar vi cirka 72 000 lägenheter.

I utbudet för sommaren 2020 finns det en massa kul att välja mellan, allt från fotboll och basket till konst- och teaterkollon. En del är gratis, en del har ett rabatterat pris och aktiviteterna passar barn och ungdomar mellan 4-18. 

Med anledning av Coronaviruset

Vi följer myndigheternas rekommendationer och gör vad vi kan för att inte bidra till smittspridning. På grund av Coronaviruset och den rådande osäkra situationen i samhället kan ändringar komma att ske inför årets sommaraktiviteter.

Customer service