Till startsidan på stockholmshem.se

Trivas hemma

Att du ska trivas i din lägenhet och i området är jätteviktigt för oss. Det är ju för er kunder vi finns till! Vi har service för mycket och en del ansvarar du själv för. Så här funkar det praktiska hos Stockholmshem.

När du hyr lägenhet av oss är du ansvarig för att ta hand om den och vårda den. Det är inte så svårt. Stopp i handfatet, frostig frys eller trasigt lysrör behöver du inte vänta på oss för att få fixat, det fixar du enkelt själv.

Tvättstuga

Tvättstugorna är bokningsbara dynget runt. Du får boka max sex tvättpass per månad, och du bokar via Mina sidor eller bokningstavlorna i huset. Om du inte aktiverar ditt tvättpass inom 20 minuter avaktiveras tiden automatiskt och en annan hyresgäst kan ta över passet. 

Alla ska ansvara för att hålla rent och snyggt i tvätstugan. Visa hänsyn mot dina grannar och lämna tvättstugan städad när du är färdig med ditt tvättpass.

Värme & ventilation

Inomhustemperatur och ventilation hör ihop i ett ganska känsligt samspel. Det är viktigt att göra rätt för att få en fräsch luft hemma.

Avfall & återvinning

Du gör en stor insats för miljön när du sorterar ditt avfall. Hos Stockholmshem ska det vara lätt att göra rätt och sortera så mycket som möjligt.

Trygghet

För att trivas måste man känna sig trygg. Stockholmshem arbetar hela tiden för att våra områden ska vara trevliga och trygga att vistas och bo i. Det handlar om allt från belysning och upprustning av källare till att sponsra olika aktiviteter.