Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
 • Utsikt från en balkong med glasräcke.
  Utsikt från en balkong. Foto: Stockholmshem
 • Utsikt över hus och skog.
  Milsvid utsikt över södra Stockholm. Foto: Stockholmshem
 • Utsikt över hus och skog
  Foto: Stockholmshem

Lägenheterna & huset

Lägenheternas väggar, dörrar och tak går i neutrala ljusa toner, redo för dig att sätta din personliga prägel. Men det härligaste med lägenheterna kan vara de stora fönstren och balkongerna som går runt hela huset. Och så självklart utsikten.

Lägenheterna är yteffektiva med fönster från golv till tak och en takhöjd på 2,5 meter. Alla lägenheter har balkong. 

Ytskikt

Alla lägenheter har ekparkett i samtliga rum, målade väggar i vitt och fönsterbänkar i natursten, kalksten. 

 • Detaljbild av fönster med radiator
  Hållbara material av hög kvalitet. Till exempel parkettgolv i alla rum (förutom badrum) och fönsterbänkar av kalksten (natursten). Foto: Bengt Alm.

Kök

Vita köksskåp från Vedum med infälld belysning över arbetsytorna. Lamiatskiva Belmont, beige laminat från Vedum. Stänkskydd i vitt blankt kakel (97x97 mm) och vit fog. Rostfri diskbänk, vit kyl och frys från Electrolux samt vit spis med glaskeramikhäll och ugn, också från Electrolux. Förberett för mikro och diskmaskin.

 • Kök med vita luckor
  Vitt, klassiskt kök från Vedum. Bilden är från en visningslägenhet i ett annat hus. Detaljer kan skilja något. Foto: Gustav Kaiser.
 • Diskho i kök
  Kvadratiskt kakel och blandare från Mora. Bilden är från en visningslägenhet i ett annat hus. Detaljer kan skilja något. Foto: Stockholmshem

Badrum

Väggar med vitt blankt kakel (97x97 mm), grå klinker (97x97 mm) på golven. Vitt badrumsskåp från Svedbergs, med spegel och armatur ovanför handfatet. Handfatet är nedsänkt i ett vitt skåp, en så kallad kommod, också från Svedbergs. Eluttag nära spegeln. Draperiskena vid dusch. Förberett för tvättmaskin och torktumlare. Förberett även för handdukstork, som finns att välja till.

 • Badrum med vitt kakel
  Vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet i badrummet. Bilden är från en visningslägenhet i ett annat hus. Kaklet på Bredholmstorget är kvadratiskt. Foto: Bengt Alm.

Förvaring

I alla lägenheter finns ett förråd på 2-4 kvadratmeter beroende på lägenhetens storlek. Det inte finns några ytterligare förvaringsutrymmen i huset utan du har all din förvaring i lägenheten.

 • Sovrum med dörr mot garderob/förråd
  Förråd finns i lägenheten, huset saknar källar- eller vindsförråd. Bilden är från en visningslägenhet i ett annat hus. Planlösning och ytskikt kan skilja något. Foto: Gustav Kaiser.
 • Garderob med klädstång och spegel.
  Förrådet är inrett med klädstång och hylla. Bilden är från en visningslägenhet i ett annat hus. Planlösning och ytskikt kan skilja något. Foto: Gustav Kaiser.

Allmänna utrymmen

Hiss finns för alla våningsplan, huset har två hissar. Barnvagns- och rullstolsrum finns på plan 0. På entréplan finns postboxar och alla lägenheter har också en tidningshållare utanför lägenhetsdörren.

Parkeringsplatser. Huset har inga egna parkeringsmöjligheter. Vi hänvisar till parkeringen i Skärholmen centrum.

Gemensam tvättstuga på plan 0.

Terrass 

Huset har ingen gård, utan en stor takterass med grönska och ytor för umgänge. 

Huset

Fasaden är gjort i terrazzo, en sammansättning med flera olika stensorter som krossas och gjutits samman. Effekten blir här en fasad som skiftar i grönt. Entréer blir det i alla fyra väderstreck, så huset får ingen baksida. 

Området & kommunikationer

Huset utgör ett nytt landmärke mitt i Skärholmens centrum, precis intill torghandel, service och en stor galleria. Här blir du också granne med det stora shoppingområdet Kungens Kurva. Skärholmen ligger 25 minuter med röd tunnelbanelinje från T-centralen och är dessutom en knutpunkt med både t-bana, flertalet busslinjer och väl utbyggda cykelstråk både mot såväl Stockholm och Södertälje som Huddinge och Skarpnäck.

Mälaren med strandpromenad och badplatser finns bara några kilometer bort liksom Gömmarens naturreservat som är fint året om.

Lägenhetsfördelning

Totalt 102 lägenheter.

Adress

Bredholmstorget 18.