Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Utsikt över Skärholmen centrum
    Utsikten från de högsta våningarna blir något alldeles extra. Foto: Stockholmshem
  • Visionsbild, ljusgrön fasad, indragna balkonger.
    Huset har en milt grön ton och balkonger runt hela fasaden. Illustration: Söderberg Söderberg.
  • Visionsbild med höghus i Skärholmen centrum
    Ett nytt landmärke i Skärholmen. Illustration: Söderberg Söderberg

Bredholmstorget, Skärholmen

En lägenhet utöver det vanliga, med stor balkong och milsvid utsikt. Och Sveriges troligen närmsta och bästa service. Här är ett boende för dig som vill leva riktigt bekvämt i ett vackert hem, som värdesätter att ha nära till all tänkbar service och som är nyfiken på ett område i förvandling.

I Skärholmens nya landmärke, som Stockholmshem bygger i Skärholmens centrum, är det nära till allt. På riktigt. Inom en radie av ett par hundra meter har den som bor här tillgång till allt från tandvård, bibliotek och träning till shopping och food courts, och härlig torghandel. Och från Skärholmen är det verkligen enkelt att ta sig både in till stan och söderut mot Södertälje.

Den 23 våningar höga byggnaden får en milt grågrön färg med balkonger som löper runt hela huset, och en stor takterrass för alla som bor och jobbar i huset. Husets 102 lägenheter är tvåor, treor och fyror. Alla lägenheter får balkonger, stora fönster för maximalt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt.

Här finns en textversion av filmen

Huset beräknas stå klart för inflyttning från hösten 2024.

Huset byggs på Bredholmstorget, strax intill gallerian. I de översta våningarna blir det 102 lägenheter, och i de nedre delarna av huset blir det kontor och lokaler för kulturverksamhet. Huset får entréer i alla fyra vädersträck, och alltså inga baksidor. 

Om Skärholmen

All tänkbar service inom räckhåll och bara 20 minuter med tunnelbanan in till stan. Och omgivet av grönska. Det är Skärholmens centrum.

Skärholmen i fokus

De nya bostäderna är en del i Stockholms stads satsning att bygga 140 000 nya bostäder till 2040, och en del i Fokus Skärholmen, där Vårberg, Skärholmen, Sätra och Bredäng ingår. Det är alla områden som har stora naturvärden med flera fantastiska stränder och ett starkt levande centrum – viktiga och attraktiva platser för utveckling, så att fler kan bo och leva här. Stockholmshems satsning i centrala Skärholmen är därför en viktig del i utvecklingen av Fokus Skärholmen, där målsättningen är att skapa social hållbarhet och trygghet genom att bygga samman dessa fyra stadsdelar med fler bostäder, service och arbetsplatser genom en tätare och mer sammanhållen struktur.