Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Lägenheterna

Lägenheterna har ljusa och öppna planlösningar med materialval i hög kvalitet. Alla lägenheter har fönster i två vädersträck och minst en egen balkong. Vissa lägenheter har även burspråk och en fransk balkong. Några lägenheter har enbart fransk balkong. Större lägenheter har fönster mot gatan och gården. De mindre har fönster mot gården. Rumshöjden är normalt 2,5 meter.

  • Väggar: Kakel i badrummet samt ovanför bänkskivan i köket. I övrigt målade väggar.
  • Golv: Klinker i badrummen, keramiska plattor vid entrén och ekparkett i övrigt.
  • Hall: Hatthylla eller skjutdörrsgarderob.
  • Kök: Släta, målade köksluckor och lådfronter med infällda grepplister. Bänkskiva i svart laminat och stänkskydd i vitt kakel. Infälld glaskeramikhäll och varmluftsugn, fläktkåpa, fristående kyl och frys i vitt samt integrerad mikro och diskmaskin.
  • Badrum: Vitkaklade väggar. Tvättställ med kommod av ek och spegelskåp med belysningsramp. Större lägenheter har badkar med tassar. I lägenheter på 3 rok eller större är det förberett för tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva i vit laminat. I lägenheter på 1-2 rok är det förberett för tvättpelare.
  • Balkonger och uteplatser: Balkongerna har räcke i aluminium, balkongplattan är av betong. Uteplatserna har plattsättning och insynsskärmar av trä.
  • Fönster: Fönstren är öppningsbara med fönsterbänkar i kalksten. Franska fönster har pinnräcke i aluminium.

Materialval

När du tecknar avtal för en nyproducerad lägenhet hos Stockholmshem har du möjlighet att påverka materialvalen i din nya bostad. Förutom standardutförandet för lägenheten kan du välja något av våra kostnadsfria alternativ. Det kan vara annan färg på väggar, kakel och bänkskiva.

Mot betalning kan du göra ytterligare tillval, exempelvis tvättmaskin och torktumlare eller induktionshäll istället för glaskeramikhäll.

Läs mer om de olika tillvalen i materialvalsbroschyren för Vågdalen.