Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Sämjan, Mariehäll

Vi utvecklar Brommas nya stadsdel Mariehäll med fler bostäder. Kvarteret Sämjan 2 byggs i ett växande och modernt område nära till både natur och stormarknader. Kommunikationerna till Stockholms centrala delar är välutvecklade. Inflyttning från hösten 2019.

I det nya kvarteret som byggs vid parken Trollola-skogen, blir det 239 lägenheter, en förskola och ett stort rymligt garage.

Mitt i området, skyddat från trafikbuller, finns plats för avkoppling, odling och barnens lek. I närområdet finns vackra parker som bjuder in till olika fritidsaktiviteter för stora och små. Ett stenkast från området hittar du Bällstaviken som mynnar ut i Mälaren, vikens inre del delar Stockholms stad och Sundbybergs kommun.

Tvärbanan och bussar stannar i närheten. Här finns även flygbussar till Arlanda. Från stationen Sundbybergs centrum når du både tunnelbanans blå linje och pendeltåg.

Här har du nära till både du små och trevliga servicebutiker och stora köpcentrum. På behagligt promenadavstånd finns det stort utbud av livsmedelsbutiker och restauranger.

Adresser:
Tappvägen 8C-14 och Alpvägen 29-41

Illustrationer: 3D House

Customer service