Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Lägenheterna

De två bostadshusen rymmer 43 lägenheter på 1–4 rum och kök med ljusa, smarta och luftiga planlösningar. Alla lägenheter har härlig balkong eller uteplats.

Lägenheterna är ljusa, funktionella och yteffektiva med öppna planlösningar och stora fönster. Det är målade väggar och askparkett, förutom i entréhall där det är klinker. Köket har släta vita luckor, bänkskiva i laminat och vitt kakel samt infälld induktionshäll, varmluftsugn och micro. Badrum med helkaklade väggar och klinkler på golv samt duschvägg i glas och handdukstork. 

Alla lägenheter har härliga inglasade balkonger med utrymme inte bara för avkoppling utan också för till exempel odling och cykelförvaring. Husens översta våningsplan har en annan utformning med en delvis öppen inglasning. Lägenheter i markplan har uteplats med marksten och spaljé för grönska.

Materialval

När du tecknar avtal för en nyproducerad lägenhet hos Stockholmshem har du möjlighet att påverka materialvalen i din nya bostad. Förutom standardutförandet för lägenheten kan du välja något av våra kostnadsfria alternativ. Det kan vara annan färg på väggar, kakel och bänkskiva.

Mot betalning kan du göra ytterligare tillval, exempelvis tvättmaskin och torktumlare eller induktionshäll istället för glaskeramikhäll.

Läs mer om de olika tillvalen i materialvalsbroschyren för Backåkra.