Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Välkommen till nya stockholmshem.se!

Nu öppnar vi den första versionen av Stockholmshems nya webbplats. Den nya designen som är anpassad till mobiler hoppas vi ska göra det lättare att hitta och använda sidan. Fortfarande håller vi på att utforma e-tjänster som vi kommer att kunna lansera under våren.

Du loggar in högst upp till höger som vanligt. Nytt är att du kan logga in med hjälp av BankID eller Mobilt BankID. Du kan också logga in genom att skriva in ditt personnummer och den gamla pinkod som du exempelvis kan hitta på hyresavier du fått från oss tidigare. Första gången du loggar in på det sättet kommer du att behöva byta pinkoden till ett lösenord som du väljer själv. 

Tips! Registrera din e-postadress under Mina kontaktuppgifter. Då kan du enkelt få ett nytt lösenord om du skulle glömma bort det.

Du kan se ditt bostadsavtal och dina avier på "Mina sidor", och du som brukar kunna boka tvättid på webben kan fortfarande göra det. Under våren kommer vi att lansera fler självservicetjänster här på webben som exempelvis felanmälan, lediga bilplatser och småförråd och en webshop för tapeter och tillval. 

Varmt välkommen till nya stockholmshem.se!