Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Stockholmshem nominerat till pris för bästa service

Förra årets rekordresultat med bästa betyg någonsin i den årliga kundnöjdhetsmätningen följdes upp av höga betyg även 2017. Nu är Stockholmshem nominerat för bästa Serviceindex i utmärkelsen Kundkristallen.

Vårt arbete för att hela tiden förbättra servicen uppskattas av våra hyresgäster och det är jätteroligt.

Eva Nygren, vd på Stockholmshem

Stockholmshem gick framåt i mätningen på flera områden men framförallt för förbättrad service vid felanmälan och reparation.

– Vårt arbete för att hela tiden förbättra servicen uppskattas av våra hyresgäster och det är jätteroligt, säger Eva Nygren, vd på Stockholmshem. Förra årets fantastiska resultat håller i sig och vi lyckas dessutom förbättra oss på flera områden, till exempel information och trygghet.

Kundkristallen delas ut den 8 februari av företaget AktivBo och nomineringar utses bland fastighetsbranschens stora och medelstora företag som genomfört kundundersökningar under 2017. Priser delas ut till de företag som gjort största förbättringen av sin service, jämfört med den förra mätningen, samt till företag med bästa totalresultat i kategorierna service, produkt och profil. Vinnare utses i olika kategorier och klasser.

För mer information kontakta:

Karin Stener, kommunikationschef Stockholmshem, 076-12 39 340.