Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Stockholmshem nominerat till Årets nykomling inom employer branding

Stockholmshem som arbetsgivare väcker nyfikenhet hos allt fler studenter. Idag står det klart att Stockholmshem är nominerat till Universums pris Årets nykomling inom employer branding 2021 för målgruppen studenter.

Vårt arbetsgivarvarumärke blir allt starkare och det gör att fler studenter får upp ögonen för oss som arbetsgivare

Jenny Nielsen

Stockholmshems är en av fem nominerade som årets nykomling bland Sveriges mest attraktiva arbetsgivare för studenter på Universum Awards. Nomineringen bygger på resultaten från en av Sveriges största och mest omfattande talangundersökning bland studenter. Jenny Nielsen, HR-chef på Stockholmshem, är glad över beskedet.

– Stockholmshems verksamhet är så bred, och vi jobbar med så många spännande och nydanande projekt inom en mängd områden; hållbarhet, nyproduktion, teknik och energi och många fler. Det är roligt att det också börjar märkas utåt. Vårt arbetsgivarvarumärke blir allt starkare och det gör att fler studenter får upp ögonen för oss som arbetsgivare, säger Jenny Nielsen.

Om Universum och utmärkelsen Årets employer branding företag

Universum är ett datadrivet undersökningsbolag, specialiserade inom employer branding. Studentundersökningen besvaras av landets studenter. Universum samarbetar med 1 500 universitet och partners för att kunna sammanställa undersökningar om karriärförväntningar och arbetsgivarpreferenser. Universum hyllar årligen arbetsgivare och personer som sticker ut i sina employer branding-insatser. De nominerade inför Universum Awards Student Ranking 2021 presenterades den 18 mars 2021. För vidare information, se www.universumglobal.com/se.