Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Reklambild för Pippi på Cirkus

Pippi vänder upp och ned på Cirkus i sommar!

I samarbete med Pippi på Cirkus erbjuder Stockholmhem dig som kund att gå på succéföreställningen till halva priset i sommar.

Ta det stoltaste, modigaste och starkaste vi har i Sverige. Lägg därtill ett av världens kanske mest spektakulära cirkussällskap – Cirkus Cirkör – i samarbete och med nyskrivna låttexter av Björn Ulvaeus. Resultatet blir en episk re-make av Astrid Lindgrens klassiska karaktär och lika klassiska berättelse. Så gör dig redo för att se Pippi på ett helt nytt sätt, i en nyskriven, sensationell cirkusmusikal. Välkommen till en musikalisk virvelvind utan skyddsnät som trotsar tyngdlagen med en minst sagt svindlande ensemble och flygande orkester.

För första gången någonsin håller Cirkus på Djurgården sommaröppet för att ge stockholmare och inresande turister möjligheten att upptäcka Pippi i en ny succémusikal av Björn Ulvaeus i samarbete med Cirkus Cirkör.

I samarbete med Pippi på Cirkus erbjuds du som hyresgäst hos Stockholmshem en unik möjlighet att få se föreställningen med ett exklusivt erbjudande – biljetter till 50 procent rabatt.

Logga in på Mina sidor, där hittar du länk till att boka med rabatt. 

Välkomna till Cirkus i sommar önskar Pippi på Cirkus & Stockholmshem