Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Cesar, projektledare

Det känns roligt och stort att få vara med och bygga hus i värdens bästa stad.

Ceasar

När började du på Stockholmshem?
Jag började min tillsvidareanställning som kundförvaltare 2013. Innan dess jobbade jag på förvaltningen som visstidsanställd och vikarie.

Vad gör du som projektledare?
Jag driver underhållsprojekt på ombyggnadsenheten. Från planering i tidiga skeden till framtagande av upphandlingsunderlag och entreprenadstyrning i byggskedet.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Det känns roligt och stort att få vara med och bygga hus i värdens bästa stad. Att jobba på ett företag med långsiktiga mål och framåttänk vad gäller ny teknik och hållbarhet är utvecklande. På dagarna samarbetar jag med kunniga och engagerade kollegor, konsulter samt entreprenörer. Det är kul att komma till jobbet.

Hur ska man vara för att passa som projektledare?
Vi driver många projekt samtidigt så man måste kunna växla fokus och prioritera, organisation är viktigt. Att sammansätta en projektgrupp och motivera individerna till att se helheten kan vara socialt utmanande. Ofta bygger vi om i människors hem och då gäller det att vara lyhörd, särskilt vid samråd inför större renoveringar. För att få fram bra lösningar måste man också vara intresserad av tekniken.

Vad lockade med Stockholmshem?
Jag blev rekryterad av en bra chef i en tid då mycket förändringar skulle ske och utvecklingsmöjligheterna var många. Jag gjorde också min utbildningspraktik här och sen dess har det bara rullat på. Jag halkade in på ett bananskal kan man säga!