Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Projektledare ombyggnad

Vill du vara med och utveckla våra befintliga fastigheter? Brinner du för att förädla, addera mervärde och jobba med ständiga förbättringar? Vi erbjuder en spännande tjänst där du får stimulerande utmaningar och möjlighet att arbeta med intressanta ombyggnadsprojekt i Stockholms kommun.

Som projektledare har du ett övergripande ansvar för att driva tilldelade ombyggnadsprojekt. Du samordnar och leder planering, projektering och genomförande av underhållsprojekt i Stockholmshems fastighetsbestånd. I nära samarbete med företagets områdeschefer, kundförvaltare och kundkoordinatorer arbetar du för att skapa en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Stockholmshem genomför projekt i enlighet med företagets ISO-certifierade kvalitets- och miljöledningssystem.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Ansvara för att lämplig organisation tas fram i respektive projekt
  • Planera och genomföra projekt med nöjda kunder
  • Driva projekt i enlighet med gällande kvalitetssystem samt enligt Stockholmshems policys
  • Kommunicera och samarbeta med beställare av projekt och andra berörda parter
  • Avropa/upphandla varor, byggentreprenader och tjänster till kostnader inom godkänd budget
  • Föra Stockholmshems talan vid besiktningar
  • Säkerställa att arbetsmiljöansvar, etiska riktlinjer och kärnvärden följs
  • Delta i utveckling av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning av enhetens projekt.

Vem är du?

Du är civil/högskoleingenjör med inriktning mot bygg och anläggning eller har motsvarande utbildning/kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du har också flerårig dokumenterad erfarenhet inom husbyggnadsområdet omfattande projektering och produktion samt goda kunskaper i entreprenadjuridik. För att lyckas i rollen har du även erfarenhet av fastighetsförvaltning, kunskap om bostadsfrågor och ett stort intresse för hyresgästen. Du ska dessutom ha körkort.

Som person är du självgående och tar ansvar för din uppgift. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer, är ekonomiskt medveten och fokuserar på effektivitet ur ett helhetsperspektiv. Du är också duktig på att bygga team och att få människor att jobba mot gemensamma mål. Du gillar att samarbeta med andra, kommunicerar på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. För att trivas i rollen är du även nyfiken och intresserad av nya lösningar samtidigt som du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandarder. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Stockholmshem.

Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Vi erbjuder dig

Hos Stockholmshem får du spännande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter. Det innebär bland annat utbildning och kompetensutveckling inom branschen och företaget. Hos oss trivs man på jobbet och i medarbetarenkäten har vi genomgående höga resultat och särskilt högt inom ledarskap.

Vi kan erbjuda dig ett kul och omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett företag som verkligen gör skillnad i människors vardag. Du blir del av en kundnära organisation som också månar om sina medarbetare. Stockholmshem strävar efter att främja en god arbetsmiljö med ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare känner delaktighet, engagemang och trivsel på sin arbetsplats. Att satsa på friskvård och hälsoarbete är ett sätt för oss att verka för ett hållbart arbetsliv med friskare medarbetare och vi erbjuder bland annat ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och möjlighet att semesterväxla.

Ansökan

Välkommen med din ansökan med cv via länken ovan.

Sista ansökningsdag är den 6 oktober 2019, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Franzén, gruppchef ombyggnad på tel 08-508 39 582. Har du frågor kring rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Ehn Flodqvist, tel 08-508 39 123. Facklig representant för Vision är Johan Sandström tel 08-508 39 284.