Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Kundtjänstmedarbetare

Stockholmshem söker medarbetare till kundtjänst, en visstidsanställning på heltid under ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Som medarbetare på kundtjänst är ditt uppdrag att på ett professionellt sätt bemöta våra hyresgäster och hantera deras olika ärenden. I rollen ingår även att möta kunderna i vår butik då du vid vissa tillfällen kommer att hoppa in i vår butik/reception. Du ansvarar för att söka den information du behöver för att på bästa sätt utföra dina arbetsuppgifter. Du medverkar också i utvecklandet av befintliga och nya möjliga kontaktkanaler med hyresgästerna för att ge bästa möjliga service. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under ett år med eventuell möjlighet till förlängning.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av kundnära serviceyrke. Du är van att ge service via telefon, mail och gärna också genom sociala medier. Då handläggning och administration ingår i rollen så ser vi även gärna att du är en duktig administratör med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av kundtjänstarbete inom bostadsbranschen är meriterande. Stockholmshems målsättning är att spegla mångfalden i staden och vi ser gärna sökande med olika erfarenheter och bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som brinner för service och ett bra kundbemötande. Du är strukturerad, kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt och är lugn och stabil i stressade situationer. Eget ansvar för din arbetssituation och utveckling av avdelningen är självklart för dig. Du arbetar också bra tillsammans med andra och jobbar aktivt för ett positivt arbetsklimat.

Vi erbjuder dig ett jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Stockholmshem.

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken ovan senast den 23 april 2019. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Therese Hellquist, chef kundtjänst på tel 08-508 39 592. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du kontakta Jenny Lins på HR, tel 08-508 39 127. Facklig kontaktperson för Vision är Patrik Gavander, tel 08-508 39 611.

Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholmshem är ett av landets största bostadsföretag. I våra 27 000 lägenheter bor drygt 50 000 stockholmare, dvs. lika många som i en medelstor stad. Vi har dessutom drygt 3 500 lokaler. I 80 år har vi byggt och förvaltat hem åt nya, gamla och unga stockholmare. Vårt arbete utgår från våra kunder hyresgästerna och syftar till att erbjuda ett välkomnande, bekvämt och tryggt boende varje dag. Vi är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Antalet anställda är ca 350 personer.