Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Hantverksladan Riddersvik

Hantverksladan Riddersvik drivs av en ideell förening i Hässelby. Här finns verkstäder för hantverk och mötesplatser för studiecirklar och samvaro.

De har ett välutrustad snickeri, en keramikverkstad, vävstuga med 8 vävstolar, textilrum och en öppen verkstad där du kan mecka med lite vad som helst.

Hur går det till: Först blir du medlem i föreningen, det kostar 300 kr per år. Sedan väljer du i vilken verkstad man vill jobba mest. Då kan du räkna med en verksamhetsavgift på 2000 kr per termin. För det får du tillgång till verkstan varje dag mellan kl 9 och 21.

För att kunna arbeta i Snicken behöver man gå säkerhetsgenomgång och viss kunskap av större snickerimaskiner (kombimaskin, planhyvel, osv). Alla verkstäder erbjuder kurser för att lära sig och sedan hjälper våra erfarna medlemmar till med det mesta. Välkommen!

På Mötesplatsen

Vill du testa något hantverk, lära dig något nytt hantverk och lära känna nya vänner i Hässelby med omnejd? Då är du varmt välkommen till Mötesplatsen där Hantverksladan i Riddersvik berättar mer om vad de gör och hur du kan vara med! Du som är mellan 9 och 109 är varmt välkommen! .

Mer information

hantverksladanriddersvik.se