Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Kvarnhagsgatan 34 har fått en ny grill.
  • Kvarnhagsgatan 53-55 och 83-85 har fått lite sittmöbler och hängmatta. De tas bort under vintern, men kommer tillbaka i vår.
  • Fia med knuff på Kvarnhagsgatan 12-42. Grejor att spela med finns i förvaringslådan. Det är bara att låna – och lägga tillbaka när du har spelat klart.

Händer i Hässelby Gård

Här hittar du information om vad vi tillsammans gör för att Hässelby Gård ska vara både fint och tryggt.

Platsundersökning våren 2022

Våren 2022 gjorde vi en undersökning tillsammans med Hyresgästföreningen om Hässelby Gård. Vi ställde frågor till dig som bor här om vilka platser du tycker om och vilka som behöver bli bättre.

Svaren gav oss en bättre bild över vad alla ni som bor här tycker. Ni är ju experterna!

Prat & pizza: vi jobbar tillsammans

I augusti bjöd vi in dig som bor här på prat & pizza för att titta på svaren från undersökningen. 50 av er kom, det är vi jätteglada över!

Tillsammans kom vi fram till förslag på inslag i miljön. Fler utemöbler, grill och lekmöjligheter var några av förslagen. Redan i somras löste vi några av önskemålen, se bilder längst upp på sidan!

Vad händer nu?

Vi fortsätter arbeta med era önskemål och räknar med att vara igång igen i vår. Då kommer ännu fler sittplatser utomhus, precis som ni har önskat. Dessutom kommer du att se lite bokholkar och gatubibliotek när vädret tillåter. Du får jättegära komma med förslag på var de ska stå!

Mer information kommer, håll utkik!

Har du en idé - hör av dig!

Vårt mål är att vi ska utveckla Hässelby Gård tillsammans: du, dina grannar och vi på Stockholmshem.

Har du förslag eller idéer på vad du själv skulle vilja göra, hör av dig så gör vi det tillsammans. Vill du t.ex. bygga något, sköta om en del av utemiljön eller göra något annat som du och dina grannar skulle uppskatta och använda?

Fyll i formuläret under bilderna högst upp på sidan, så kontaktar vi dig! Vi stöttar och bistår med det som behövs, inom rimliga gränser så klart.