Till startsidan på stockholmshem.se
  • Husfasader och grön gård med lekplats.
    Vårt studenthus vid Sockenplan. Foto Gustav Kaiser.

Så här tycker ni som bor i ett studenthus om vår service

Betygen från er som bor i våra studentbostäder är överlag på en hög nivå. T ex är det glädjande att de allra flesta skulle rekommendera Stockholmshem som hyresvärd till andra studenter.

Även om de sammanfattande resultaten visar på många fina betyg så ser vi att vi fortfarande behöver bli bättre inom vissa frågor och jobba vidare med sånt som fungerar sämre i några av våra studenthus. Ett exempel är inneklimatet i ett studenthus.

Vi ställde även ett par nya frågor i enkäten i år. Bland annat hur trygga tvättstugorna upplevs. Det var glädjande att se att frågan fick ett gott betyg i samtliga av våra studenthus. En annan ny fråga handlade om hur det fungerar vid felanmälningar till oss. Närmare bestämt hur informationen inför och under arbetet fungerar. Betygen blev godkända men kan absolut förbättras.

Vi ser också att fler är besvikna på hur det fungerar med snöröjningen och halkbekämpningen. Det förstår vi – det kom ett par rejäla snöfall förra vintern som var besvärliga att röja undan. Nu under hösten förbereder vi oss inför vintern som kommer. Men vid mycket snö på kort tid tar det alltid ett tag innan snöskottarna hinner runt till alla områden. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med snöröjning.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på de digitala informationsskärmarna i huset. Där skriver vi om sådant som är på gång i ditt område, delar med oss av tips med mera. Ta för vana att ta en titt på tavlan lite då och då, så du inte missar info från oss!

Här kan du ta del av övergripande resultat från undersökningen och läsa lite mer om hur vi jobbar med den.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!