Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Västertorpsplan
    Västertorpsplan. Foto: Stockholmshem

Så här tycker ni som bor i Solberga, Hägerstensåsen, Västertorp, Västberga och Älvsjö om vår service

Förra året var 83 procent av er som bor Solberga, Hägerstensåsen, Västertorp, Västberga och Älvsjö nöjda eller mycket nöjda med vår samlade förvaltningsservice. 2023 års resultat är att 84 procent av er som svarat är överlag nöjda med vår service och skötsel.

Flera enskilda frågor har fått relativt stor förbättring. Till exempel är det glädjande att det verkar fungera bättre med städningen av våra miljörum nu. Vi har jobbat mycket med att få till bra rutiner för det en längre tid.

Många har märkt att vi nu oftare kan lösa fler fel snabbare. Det beror på att vi nu börjat ta hand om fler av era felanmälningar själva – vilket gör att det kan gå snabbare än när vi behöver anlita ett annat företag. Det är glädjande att fler nu upplever att vi kan ge er hjälp i rimlig tid.

Även om alla sammanfattade resultat visar på många fina betyg så finns det fortfarande somligt som vi behöver bli bättre på. Till exempel tycker flera av er att vi behöver bli bättre på att sköta och städa utemiljön i vissa områden. Vi har redan börjat arbeta med att få det att fungera bättre. Dels genom fler kontroller och dels tätare uppföljningar med det företag som arbetar med att ta hand om våra rabatter, träd, buskar och gräsmattor.

Vi ser också att fler är besvikna på hur det fungerar med snöröjningen och halkbekämpningen. Det förstår vi – det kom ett par rejäla snöfall förra vintern som var besvärliga att röja undan. Nu under hösten förbereder vi oss inför vintern som kommer. Men vid mycket snö på kort tid tar det alltid ett tag innan snöskottarna hinner runt till alla områden. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med snöröjning.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat och läsa lite mer om undersökningen.

Tack till dig som tyckte till!