Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Flyvy över Hagsätravägen i Rågsved.
    Rågsved från ovan. Foto: Gustav Kaiser.

Så här tycker ni som bor i Skärholmen, Sätra, Rågsved, Mälarhöjden, Fruängen och Hökmossen om vår service

Några betyg från er har blivit lite lägre sedan förra enkäten. Men den gången hade betyget höjts riktigt ordentligt och en stor del av den förbättringen är faktiskt kvar.

Förra året var 82 procent nöjda med vår service generellt, och den siffran hade då höjts från 78 procent. Nu i år är det 82 procent av er som svarat som är nöjda med vår samlade service och skötsel.

Flera betyg har fortsatt att förbättras. Till exempel är det glädjande att fler verkar tycka att det fungerar bättre med städningen av gården och närmiljön och vår tillsyn av källare och vindar.

Även om de samlade resultaten är på en fin nivå så kan vi självklart alltid bli bättre. Bland annat ser vi att vi kan behöva jobba vidare med åtgärder för att öka trivseln i området dagtid som kvällstid.

Vi ser också att fler är besvikna på hur det fungerar med snöröjningen och halkbekämpningen. Det förstår vi – det kom ett par rejäla snöfall förra vintern som var besvärliga att röja undan, både för oss och Stockholms stad, som ansvarar för allmänna gator och trottoarer. Nu under hösten förbereder vi oss inför vintern som kommer. Men vid mycket snö på kort tid tar det alltid ett tag innan snöskottarna hinner runt till alla områden. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med snöröjning.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat och läsa lite mer om undersökningen.

Tack till dig som tyckte till!