Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Människor framför stor utomhus-bioduk med Tom Hanks
    Utomhusbio på Lagaplan i september 2023, en tradition som Stockholmshem och Folkets bio bjuder på. Foto: Stockholmshem

Så här tycker ni som bor i Bagarmossen, Björkhagen, Farsta, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden och Sköndal om vår service

När vi gör kundundersökningar får vi överlag höga betyg från er, och snittbetyget höjs lite varje år. I vår senaste undersökning hade flera betyg förbättras sedan förra enkäten, som var en förbättring sedan året innan. Det blir vi glada för!

Något som är glädjande är att flera verkar ha märkt av att vi det senaste året lyckats korta ned väntetiderna till vår kundtjänst lite. Ibland har vi dock kö på telefonerna fortfarande; det kan vara i början av veckan och runt lunch då många ringer till oss.

Även om alla sammanfattade resultat alltså visar på många fina betyg så kan vi alltid bli bättre i vissa områden. Fortfarande är det till exempel många som tycker att vi behöver bli bättre på att sköta rabatter, buskar och gröna ytor.

Mörkervandringar för ökad trygghet

I vår strävan att ha fina och trygga områden gör vi varje höst mörkervandringar i alla våra områden. Då går vi som jobbar i området, förvaltare och områdestekniker, ut på kvällen för att ordentligt kunna sätta oss in i hur det är att röra sig i området då det är mörkt. Känns det tryggt, eller finns det något vi kan förbättra? Kanske se över belysningen eller beskära något buskage eller liknande? Och så lägger vi in de åtgärderna i vår plan för året.  

Vi ser att fler är besvikna på hur det fungerar med snöröjningen och halkbekämpningen. Det förstår vi – det kom ett par rejäla snöfall förra vintern som var besvärliga att röja undan. Nu under hösten förbereder vi oss inför vintern som kommer. Men vid mycket snö på kort tid tar det alltid ett tag innan snöskottarna hinner runt till alla områden. Här kan du läsa mer om hur vi jobbar med snöröjning.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat från undersökningen och läsa lite mer om hur vi jobbar med den.

Tack till dig som tyckte till!