Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

På gång i Solberga & Västertorp

Resultatet från vår senaste kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra med oss som hyresvärd. Det är så klart jätteroligt, men vi ser att vi till exempel måste fortsätta jobba så att fler känner sig trygga i områdena. Det gör vi på olika sätt.

Vi jobbar bland annat med att gå igenom varje hus och åtgärda det som behövs för att alla hus ska vara lika trygga och trivsamma. På flera adresser har vi installerat elektroniska lås och bytt källardörrar och miljöstugedörrar så de nu har fönster. Vi har sett över belysningen och bytt till närvarostyrda lampor i LED på flera platser. Där det är extra mörkt har vi ställt pollare för att lysa upp under det mörka halvåret.

Vi ser att städningen i våra miljöstugor behöver bli bättre och därför har vår städfirma fått ta över ansvaret av städningen istället för de som hämtar soporna. Vi har också passat på att byta ut alla skyltar, så att det ska bli enklare för dig och dina grannar att sortera rätt. På flera håll är det nu återvinna ditt matavfall, hoppas att du gör det också så att dina matrester och potatisskal kan få bli biogas och biogödsel! På flera adresser i Västertorp kommer vi att byta ut sophanteringen så att du istället slänger soporna i så kallade bottentömmande kärl på gården. Det blir mindre trafik på nära husen och bättre lukt i trapphusen.

Vi har målat och fixat trädgårdsmöbler och beskurit buskar och träd på flera platser. Vi ser i enkätsvaren att många uppskattar när vi satsar på utemiljön och det ska vi självklart fortsätta med.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.