Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

På gång i Sätra, Rågsved och Skärholmen

Resultatet från vår senaste kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra med oss som hyresvärd. Det är så klart jätteroligt, men vi ser att vi till exempel måste fortsätta jobba så att fler känner sig trygga i områdena. Det gör vi på olika sätt.

Vi jobbar bland annat med att gå igenom varje hus och åtgärda det som behövs för att alla hus ska vara lika trygga och trivsamma, till exempel bra belysning och lås i portar. I Skärholmen har vi till exempel fixat portbelysningen i flera hus, och på Ervallakroken i Rågsved har vi satt upp ny belysning på vindarna och bytt ut dörrarna så de har fönster. I Sätra har vi gjort så att dörrar till källare och förråd inte går att öppna med alla brickor, och dessutom går det inte att komma in i förutom på vissa tider. Vi förstår att det kan vara opraktiskt men det minskar också risken att personer som inte bor i huset kommer in. Vi planerar att göra så i Skärholmen också. Väktare kollar till husen på kvällar och nätter.

För att hålla rent, snyggt och tryggt kollar vi till alla fastigheter minst en gång i månaden och ser exempelvis till att röja undan saker som står och skräpar. Här behöver vi hjälpas åt: ställ inga grejer i källargångar eller trapphusen, det är jätteviktigt för brandskyddet och allas säkerhet.

Våra miljöstugor blir ofta stökiga och det är ett problem. Vi har hela tiden en dialog med företagen som städar dem och i Rågsved planerar vi att göra i ordning flera miljöstugor. Där har vi också två nya miljövärdar, som pysslar om husen, området och miljöstugorna. Vi vill också passa på att nämna att utemiljön på Ervallakroken i Rågsved kommer att rustas upp och bli trivsammare under året.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.