Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

På gång i innerstaden, Kungsholmen, Bromma, Bällsta & Mariehäll

Resultatet från vår senaste kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra i ditt område. Det är så klart jätteroligt, men vi ser också att det finns en del som vi behöver förbättra och det kommer vi att ta tag i.

Vi ser till exempel att ni tycker att utemiljön kan bli bättre, och att vi borde kunna hålla efter våra rabatter och buskar bättre. Det här satsar vi på genom att i vissa områden anställa egna trädgårdsmästare, och dessutom har vi tecknat nya avtal med entreprenörer. Vi hoppas att det här ska kunna ge ännu trevligare utemiljö.

Vi förstår också att många tycker att städningen av miljörummen och sophanteringen behöver bli bättre, så det håller vi på att se över. För att hålla rent, snyggt och tryggt ronderar vi alla fastigheter regelbundet och ser exempelvis till att röja undan saker som står i allmänna utrymmen. Här behöver vi hjälpas åt: ställ inga grejer i källargångar eller trapphusen, det är jätteviktigt för brandskyddet och allas säkerhet.

Vi kan också bli bättre på att åtgärda saker som ni hör av er till oss med. Det här tar vi till oss, för oss är det viktigt att du är nöjd med servicen från oss.
Vi vill passa på att tipsa om appen Tyck till för att felanmäla sånt som Stockholms stad ansvarar för, till exempel gator och torg. Eller tipsa staden om sånt du tycker behöver fixas.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.