Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

På gång i Hökarängen & Gubbängen

Resultatet från årets kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra med oss som hyresvärd och nio av tio kan tänka sig att rekommendera Stockholmshem som hyresvärd. Det är så klart jätteroligt, men vi ser att vi till exempel måste fortsätta jobba så att fler känner sig trygga i områdena. Det gör vi på olika sätt.

Bland annat har vi installerat elektronisk låsning och porttelefoner på fler adresser. Vi har sett över miljöstugor, renoverat balkonger i Tobaksområdet och Yrkesområdet i Hökarängen och det fortsätter vi med.

Under våren kommer ni att kunna återvinna ert matavfall. Det tycker vi är jättebra, så att matrester och potatisskal kan få bli biogas och biogödsel.

Tyvärr drabbades Hökarängen under året av ett skyfall, vilket orsakade översvämningar i källarförråd och lokaler i källarplan. För att förhindra att detta händer igen har vi till exempel förbättrat avrinningen.

Vi förstår också att många tycker att städningen av trapphus och tvättstugor behöver bli bättre, så framöver tittar vi till dem oftare. Vi fokuserar också på trevligare källarmiljöer.

Vi kan också bli bättre på att åtgärda saker som ni hör av er till oss med. Det tar vi till oss, att du är nöjd med vår service är viktigt för oss.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.