Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Orkester går och spelar i bostadsområde

På gång i Hässelby Strand, Hässelby gård, Blackeberg & Rinkeby

Resultatet från vår senaste kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra med oss som hyresvärd. Det är så klart jätteroligt, men vi ser att vi till exempel måste fortsätta jobba så att fler känner sig trygga i områdena. Det gör vi på olika sätt.

Vi jobbar bland annat med att gå igenom varje hus och åtgärda det som behövs för att alla hus ska vara lika trygga och trivsamma. På flera adresser har vi installerat elektroniska lås och bytt källardörrar. Vi har också arrangerat trygghetsvandringar för att upptäcka var vi behöver förbättra belysning, beskära buskar och träd och andra åtgärder som ökar tryggheten.

Vi har sedan en tid tillbaka egna trädgårdsmästare som ansvarar för att våra utemiljöer är fina. Förutom att de pysslar om och gör fint i rabatter ser de också till att det är snyggt runt husen.

Alla miljöstugor städas och tittas till oftare för att hålla bättre ordning. Vi har också bytt ut alla skyltar i miljöstugorna så att det ska vara lättare för dig och dina grannar att sortera rätt. Vi fortsätter också med röjning i barnvagns- och cykelrum och cykelställ.

Kanske får du syn på personal från oss lite oftare i ditt område. I både Hässelby och Rinkeby anställer vi värdar som håller ordning i miljöstugor och hus.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.