Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

På gång i Enskede, Hökarägen, Skarpnäck & Årsta

Resultatet från vår senaset kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra med oss som hyresvärd. Det är så klart jätteroligt, men vi ser att vi till exempel måste fortsätta jobba så att fler känner sig trygga i områdena. Det gör vi på olika sätt.

För att hålla rent, snyggt och tryggt ronderar vi alla fastigheter minst en gång i månaden och ser exempelvis till att röja undan saker som står i allmänna utrymmen. Vi fortsätter se över belysningen och byter till LED-lampor. Med bra belysning är det lättare att trivas i området även under den mörka årstiden. Dessutom drar LED mindre energi och är bättre för miljön.

Har ni sett till våra nya, alldeles egna trädgårdsmästare? Sedan ett par år tillbaka har vi egna trädgårdsmästare som ansvarar för att våra utemiljöer är fina. Förutom att de pysslar om och gör fint i era rabatter (när årstiden tillåter) håller de efter träd och buskar, plockar skräp och ser till att områdena runt våra hus är snygga.

Vi behöver också bli bättre på att återkoppla till er när ni har ärenden hos oss. Det här tar vi till oss, för oss är det viktigt att ni är nöjda med servicen från oss.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.