Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

På gång i Bagarmossen, Farsta, Sköndal, Hammarby & Hammarby sjöstad

Resultatet från vår senaste kundundersökning visar att åtta av tio trivs bra eller mycket bra i ditt område. Det är så klart jätteroligt, men vi ser också att det finns en del som vi behöver förbättra och det kommer vi att ta tag i.

Svaren visar att många vill få mer och bättre återkoppling från oss. Det tar vi till oss, för det är viktigt att du är nöjd med vår service.

Många tycker också att utemiljöerna kan bli trevligare. Nytt för i år är att vi har vi tre heltidsanställda trädgårdsmästare som ansvarar för att våra utemiljöer är fina. Förutom att de pysslar om och gör fint i våra rabatter (när årstiden tillåter) håller de efter träd och buskar och ser till att områdena runt våra hus är snygga. Vi jobbar också med att förbättra utebelysningen. Vi ser i enkätsvaren att många uppskattar när vi satsar på utemiljön och det ska vi självklart fortsätta med.

Vi har också sett till att miljöstugorna töms oftare och förstått att städningen av miljöstugorna men också tvättstugor och trapphus kan bli bättre. Det ska vi se till!

Under våren kommer alla ni som bor hos oss i Bagis, Farsta, Sköndal, Hammarby och Sjöstan att kunna återvinna ert matavfall. Det tycker vi är jättebra, så att matrester och potatisskal kan få bli biogas och biogödsel.

Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.  Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.