Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

På gång i Aspudden, Gröndal, Årstadal & Midsommarkransen

Resultatet från vår senaste kundundersökning visar att nio av tio trivs bra eller mycket bra med oss som hyresvärd. Det är så klart jätteroligt, men vi ser också att det finns en del som vi behöver förbättra och det kommer vi att ta tag i.

Vi ser att ni tycker att städningen av miljöstugorna blir allt bättre. Det kan bero på att vi ändrat så att det är en separat städfirma som städar nu, istället för att de som hämtar soporna också ansvarar för att städa. Nu går det också att slänga fler olika material i miljöstugorna. Dessutom kan du nu återvinna ditt matavfall, hoppas att du gör det också så att dina matrester och potatisskal kan få bli biogas och biogödsel!

För att hålla rent, snyggt och tryggt ronderar vi alla fastigheter minst en gång i månaden och ser exempelvis till att röja undan saker som står i allmänna utrymmen. Här behöver vi hjälpas åt: ställ inga grejer i källargångar eller trapphusen, det är jätteviktigt för brandskyddet och allas säkerhet.

Vi fortsätter se över belysningen i våra områden och byter till LED-lampor. Med bra belysning är det lättare att trivas i området även under den mörka årstiden. Dessutom drar LED mindre energi och är bättre för miljön. Tillsammans med Stockholm Parkering har vi installerat kameraövervakning i vissa garage.

Vi kan också bli bättre på att åtgärda saker som ni hör av er till oss med. Det här tar vi till oss, för oss är det viktigt att du är nöjd med servicen från oss.

Vi tar med era synpunkter i planeringen för året. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta mig. Jag vill passa på att tipsa om appen Tyck till för att felanmäla sånt som Stockholms stad ansvarar för, till exempel gator och torg. Eller tipsa staden om sånt du tycker behöver fixas.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss. Mer information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.