Till startsidan på stockholmshem.se
  • Tjej vid köksbord med dator
    Foto: Bengt Alm.

Så här tycker ni som bor i ett studenthus om vår service

Betygen från er som bor i våra studentbostäder har överlag förbättrats sedan förra enkäten. Till exempel verkar fler trivas i sin lägenhet och i sitt närområde. Det blir vi glada för! Dina svar är viktiga – de hjälper oss att prioritera rätt saker i ditt område.

Vi ser att många av er uppskattar att vi nu kan arbeta som vanligt och kan träffas utan de begränsningarna som vi behövde följa under pandemin. Men även om många verkar nöjda med vår service överlag, så finns det fortfarande en del vi behöver bli bättre på. Bland annat när det handlar om fel som visar sig vara mer svårlösta. Där behöver vi hitta bättre sätt att jobba så att kvalitén på det färdiga jobbet blir bättre.

Det finns också annat vi behöver kika på och förbättra. I några studenthus är det fortfarande problem med inneklimatet. Vi har en del projekt igång för att komma tillrätta med det, till exempel några pilotprojekt där vi håller på att utreda vad som är effektivt. 

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på de digitala informationsskärmarna i huset. Där skriver vi om sådant som är på gång i ditt område, delar med oss av tips med mera. Ta för vana att ta en titt på tavlan lite då och då, så du inte missar info från oss!

Här kan du ta del av övergripande resultat från undersökningen och läsa lite mer om hur vi jobbar med den.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre!