Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

Så här tycker ni som bor i Solberga, Hägerstensåsen, Västertorp, Västberga och Älvsjö om vår service

När vi gör kundundersökningar får vi överlag höga betyg från er som bor Solberga, Hägerstensåsen, Västertorp, Västberga och Älvsjö. I vår senaste undersökning hade flera betyg till och med förbättras sedan förra enkäten. Det blir vi glada för! Till exempel är många nöjda med belysningen kring husen i Västertorp.

Även om många verkar trivas bra med vår service överlag, så finns det fortfarande en del vi behöver bli bättre på. I vissa områden får vi kommentarer om att vi borde sköta utemiljön bättre. Nu ska vi fundera på hur vi kan göra det.

Vi ser att många uppskattar att vi kan arbeta som vanligt igen och kan träffas utan begränsningarna som vi behövde följa under pandemin. Men vi ser också att många tycker att det borde vara enklare att kontakta oss med frågor som handlar om annat än att anmäla ett fel eller när det handlar om mer svårlösta ärenden. Vi behöver också bli mer tillgängliga och bättre på att återkomma med besked. Det ska vi såklart försöka putsa på.

Vi behöver också titta närmare på hur vi kan höja kvalitén på det jobb som vi eller våra entreprenörer gör.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat och läsa lite mer om undersökningen.

Tack till dig som tyckte till!