Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

Så här tycker ni som bor i Fruängen, Sätra, Rågsved, Mälarhöjden och Skärholmen om vår service

I kundundersökningen vi gjorde innan sommaren är det många av er som ger oss högre betyg jämfört med förra enkäten, och vi ser att åtta av tio är nöjda med vår service. Extra glada blir vi för att många verkar trivas bättre i sitt område, även på kvällen. Det jobbar vi med hela tiden och kommer fortsätta jobba med.

Även om många verkar nöjda med vår service överlag, så finns det fortfarande en del vi behöver bli bättre på. Vi ser att många uppskattar att vi kan arbeta som vanligt igen och kan träffas utan begränsningarna som vi behövde följa under pandemin. Men vi ser också att många tycker att det borde vara enklare att kontakta oss med frågor som handlar om annat än att anmäla ett fel eller när det handlar om mer svårlösta ärenden. Vi behöver också bli mer tillgängliga och bättre på att återkomma med besked. Det ska vi såklart försöka putsa på.

Vi ser också att vi behöver bli bättre på att städa och ta hand om vår utemiljö i Skärholmen.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat och läsa lite mer om undersökningen.

Tack till dig som tyckte till!