Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Orkester går och spelar i bostadsområde

Det här tycker ni som bor i Blackeberg, Bromsten, Hässelby, Råcksta och Rinkeby om vår service

I kundundersökningen vi gjorde innan sommaren är det många av er som bor i Blackeberg, Bromsten, Hässelby, Rinkeby och Råcksta som ger oss högre betyg jämfört med förra enkäten, och vi ser att åtta av tio är nöjda med vår service. Det blir vi glada för!

Extra kul är det att vi verkar ha fått bättre ordning på sophanteringen i flera områden och att städningen av miljörummen ser ut att fungera bättre. Det har vi jobbat med sedan sist och det är skönt att se att ni tycker att det märks.

Fortfarande tycker många av er att vi kan bli bättre på att städa och sköta utemiljön. Det verkar till exempel som om städningen av gården fortfarande inte fungerar tillräckligt bra i vissa områden. Nu ska vi fundera på vad vi kan göra åt det.

Vi ser att många uppskattar att vi kan arbeta som vanligt igen och kan träffas utan begränsningarna som vi behövde följa under pandemin. Men vi ser också att många tycker att vi behöver bli mer tillgängliga och göra det enklare för er att kontakta oss med frågor som handlar om annat än att anmäla ett fel. Det ska vi såklart försöka putsa på.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat från undersökningen och läsa lite mer om hur vi jobbar med den.

Tack till dig som tyckte till!