Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:
  • Husfasad

Så här tycker ni som bor i Skarpnäck, Enskede och Årsta om vår service

I kundundersökningen vi gjorde innan sommaren är det många av er i Skarpnäck, Enskede och Årsta som ger oss högre betyg jämfört med förra enkäten, och vi ser att åtta av tio är nöjda med vår service. Det blir vi glada för!

Något som är extra kul är att många tycker att vi blivit bättre på att städa och sköta om gårdarna och utemiljöerna. Det har vi jobbat med sedan sist och det är skönt att se att ni tycker att det märks. Sophanteringen i Skarpnäck har länge haft problem vilket gjort att det ibland varit skräpigt i området med soppåsar på fel ställen. Men under sommaren blev renoveringen av sopsugen äntligen klar. Nu när den provisoriska lösningen är borta hoppas vi att sophanteringen fungerar som den ska. 

Vi ser att många uppskattar att vi kan arbeta som vanligt igen och kan träffas utan begränsningarna som vi behövde följa under pandemin. Men vi ser också att många tycker att det borde vara enklare att kontakta oss med frågor som handlar om annat än att anmäla ett fel eller när det handlar om mer svårlösta ärenden. Vi behöver också bli mer tillgängliga och bättre på att återkomma med besked. Det ska vi såklart försöka putsa på. Vi behöver också titta närmare på hur vi kan höja kvalitén på det jobb som vi eller våra entreprenörer gör, och fortsätta med olika insatser så att fler trivs och känner sig trygga i området, både på dagen och kvällen.

Alla svaren på undersökningen tar vi med oss när vi planerar vad vi ska jobba med framöver. Information om vad som händer där du bor får du löpande på Mina sidor.

Här kan du ta del av övergripande resultat och läsa lite mer om undersökningen.

Tack till dig som tyckte till!