Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Nya parkeringsavgifter från 1 oktober 2022

Stockholmshem går årligen igenom alla parkeringsavgifter så att de ligger på samma nivå som hos andra som hyr ut parkeringsplatser i våra områden. I den jämförelsen har Stockholmshem haft relativt låga avgifter för parkeringsplatser både utomhus och inomhus och därför har vi nu justerat dem.

När vi tagit fram de nya parkeringsavgifterna har vi tittat på hur eftertraktat platsernas läge är, vad det kostar att hyra parkeringsplats hos andra aktörer och om det finns lediga platser i området eller ej.

Stegvis justering under tre år

För några parkeringsplatser innebär justeringen att avgiften sänkts, för några blev det ingen skillnad och för övriga har det blivit en höjning. I de fall avgiften höjs har vi gjort det stegvis under tre år. År 2022 är hela höjningen genomförd. Framöver kommer parkeringsavgiften att höjas i takt med bostadshyrorna. 

Du som vill se vad din nya avgift är kan gå in på länken ovan. Du behöver ha ditt objektsnummer för att kunna söka och hitta uppgift om just din plats. Du hittar ditt objektsnummer på din hyresavi samt här på Mina sidor. Sök fram ditt bilplatsavtal under Mina avtal & lägenhetsritning.

Frågor? Kontakta kundtjänst.