Till startsidan på stockholmshem.se
Du är här:

Nya parkeringsavgifter från 1 oktober 2021

Stockholmshem går årligen igenom alla parkeringsavgifter så att de ligger på samma nivå som hos andra som hyr ut parkeringsplatser i våra områden. Stockholmshem har haft relativt låga parkeringsavgifter vid jämförelse med andra aktörer och därför justerar vi dem.

När vi tagit fram de nya parkeringsavgifterna har vi tittat på hur eftertraktat platsernas läge är, vad det kostar att hyra parkeringsplats hos andra aktörer och om det finns lediga platser i området eller ej.

Stegvis justering under tre år

För några parkeringsplatser innebär justeringen att avgiften sänks, för några blir det ingen skillnad och för övriga blir det en höjning. I de fall avgiften höjs så sker det inte på en gång, höjningen görs stegvis under tre år. Det betyder att hela höjningen är genomförd först år 2022. Efter det kommer parkeringsavgiften att höjas med cirka två procent per år, vilket motsvarar den genomsnittliga hyreshöjningen av en bostadshyra de senaste tio åren.

Du som vill se vad din nya avgift är kan gå in på länken ovan. Du behöver ha ditt objektsnummer för att kunna söka och hitta uppgift om just din plats. Du hittar ditt objektsnummer på din hyresavi samt här på Mina sidor. Sök fram ditt bilplatsavtal under Alla mina avtal.

Frågor? Kontakta kundtjänst.